Over ons

Portret Jaap Bijl

Jaap Bijl

Als belastingadviseur houd ik me binnen Administratie Coöperatie vooral bezig met de advisering van ondernemers in brede zin.

Ik vind het mooi als ondernemers en hun bedrijven groeien en bloeien en draag daar graag aan bij.

Geert Jan Lubberinck

Geert Jan Lubberink

Naast mijn dagelijkse (advies)werkzaamheden, houd ik me bezig met het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zoals het leveren van real time financiële stuurinformatie.

Ik zit het liefst op de stoel naast de klant: samen zorgen we ervoor dat de onderneming optimaal presteert, daar word ik enthousiast van!

Portret Arjan Bijker

Arjan Bijker

Mijn naam is Arjan Bijker. Ik verricht ondersteunende werkzaamheden voor Geert-Jan Lubberink als Assistent Belastingadviseur, op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van fiscale aangiften en voorbereiden en uitwerken van fiscale adviezen.

Vooral van MKB-klanten krijg ik energie, vanwege het dynamische van deze bedrijven. Daarom zit ik er graag met mijn neus bovenop, zodat ik direct kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Portret Rick Dankelman

Rick Dankelman

Ik ben Rick Dankelman. Mijn werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van jaarrapporten en aangiften, en het uitwerken van fiscale adviezen.

In mijn vrije tijd mag ik graag een rondje MTB-en, en ik fiets ook regelmatig naar ons kantoor in De Wijk. Mijn uitdaging bij Administratie Coöperatie vind ik in het oplossen van fiscale vraagstukken. Dus heeft u een fiscale vraag, ik ben u graag van dienst!

Portret Jessy Bijl

Jessy Bijl

Ik ben Jessy Bijl. Als administratief medewerker zorg ik dat de administratie van klanten netjes bijgehouden wordt ik zorg dat alle cijfers beschikbaar zijn om up-to-date stuurinformatie te leveren.

Ik word enthousiast van alles goed verwerken en zorgen dat uit de stapel facturen en cijfers een duidelijke structuur en inzicht komt.

Portret Jos Bijl

Jos Bijl

Ik ben Jos Bijl en houd me vanuit Administratie Coöperatie bezig met het optimaal en efficiënt inregelen van nieuwe en bestaande administraties van onze klanten. 

Dit doe ik door maximaal gebruik te maken van innovatieve en slimme digitale toepassingen. Daarmee help ik ondernemers en bedrijven om hun financiën en sturingsinformatie eenvoudig en actueel te maken, zodat zij zich vol kunnen richten op hun dienstverlening.

Portret Arieke Lubberinck-Bergwerff

Arieke Lubberink-Bergwerff

Ik verricht als Office Manager administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen. Dit uiteraard voor de klanten maar ook voor de collega’s.

Ik ben blij als anderen enthousiast worden van mijn werk. Het echt meedenken met klant en collega, daardoor voor hun van waarde kunnen zijn, ja dan heb ik een goede dag. En dat is elke dag opnieuw mijn doel.

Portret Willy Bleijenberg

Willy Blijenberg

Mijn naam is Willy Blijenberg. Ik vind het leuk om de financiële administratie van klanten tot in de puntjes te verzorgen. Ik verwerk administraties in onder andere Twinfield en Basecone, en zorg ervoor dat alle boekingen correct zijn verwerkt.

Het is een uitdaging om alle cijfers continu bij te werken, zodat u als klant altijd een up to date overzicht heeft van uw financiële situatie.

Portret Bastiaan ten Kate

Bastiaan ten Kate

Ik ben Bastiaan ten Kate en ik ben administratief medewerker en boeker voor Administratie Coöperatie. Ik zorg ervoor dat alle administratieve zaken van verschillende klanten helemaal in orde is. Ook boek ik facturen van klanten in Basecone.

De verantwoordelijkheid die dit werk met zich meebrengt en het feit dat je erg belangrijk kunt zijn is iets wat elke keer weer motiverend is!

Portret Evy Bijl

Evy Bijl

Mijn naam is Evy Bijl, ik ben student bedrijfskunde en ik ben boeker bij de administratie coöperatie.

Met mijn werk als boeker doe ik relevante ervaring op voor mijn studie en voor mijn toekomstige baan.