Over ons

Portret Jaap Bijl

Jaap Bijl

Als belastingadviseur houd ik me binnen Administratie Coöperatie vooral bezig met de advisering van ondernemers in brede zin.

Ik vind het mooi als ondernemers en hun bedrijven groeien en bloeien en draag daar graag aan bij.

Geert Jan Lubberinck

Geert Jan Lubberink (eigenaar van Fiscalys belastingadviseurs)

Naast mijn dagelijkse (advies)werkzaamheden, houd ik me bezig met het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zoals het leveren van real time financiële stuurinformatie.

Ik zit het liefst op de stoel naast de klant: samen zorgen we ervoor dat de onderneming optimaal presteert, daar word ik enthousiast van!

Portret Arjan Bijker

Arjan Bijker (o.a. eigenaar van Loonvizier)

Mijn naam is Arjan Bijker. Ik verricht ondersteunende werkzaamheden voor Geert-Jan Lubberink als Assistent Belastingadviseur, op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van fiscale aangiften en voorbereiden en uitwerken van fiscale adviezen. Daarnaast verzorg ik de salarisadministratie van onze klanten.

Vooral van MKB-klanten krijg ik energie, vanwege het dynamische van deze bedrijven. Daarom zit ik er graag met mijn neus bovenop, zodat ik direct kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Portret Jos Bijl

Jos Bijl

Ik ben Jos Bijl en houd me vanuit Administratie Coöperatie bezig met het optimaal en efficiënt inregelen van nieuwe en bestaande administraties van onze klanten. 

Dit doe ik door maximaal gebruik te maken van innovatieve en slimme digitale toepassingen. Daarmee help ik ondernemers en bedrijven om hun financiën en sturingsinformatie eenvoudig en actueel te maken, zodat zij zich vol kunnen richten op hun dienstverlening.

Portret Jessy Bijl

Jessy Bijl

Ik ben Jessy Bijl. Als administratief medewerker zorg ik dat de administratie van klanten netjes bijgehouden wordt ik zorg dat alle cijfers beschikbaar zijn om up-to-date stuurinformatie te leveren.

Ik word enthousiast van alles goed verwerken en zorgen dat uit de stapel facturen en cijfers een duidelijke structuur en inzicht komt.

Portret Willy Bleijenberg

Willy Blijenberg

Mijn naam is Willy Blijenberg. Ik vind het leuk om de financiële administratie van klanten tot in de puntjes te verzorgen. Ik verwerk administraties in onder andere Twinfield en Basecone, en zorg ervoor dat alle boekingen correct zijn verwerkt.

Het is een uitdaging om alle cijfers continu bij te werken, zodat u als klant altijd een up to date overzicht heeft van uw financiële situatie.

Portret Evy Bijl

Evy Bijl

Mijn naam is Evy Bijl, ik ben student politicologie en ik ben boeker bij de administratie coöperatie.

Met mijn werk als boeker doe ik relevante ervaring op voor mijn studie en voor mijn toekomstige baan.